Kraina Pokemonów
akceptuję. A ten pokemon nazywa się Eevee a nie eeeevv
Ostatnio edytowany przez Zwierzak (2010-04-27 04:18:02)
Imię: Kaitetsu
Nazwisko: Kimura
Wygląd:
Kasa:1000
Ekwipunek: 5 pokeball , pokedex.
Starter: Riolu
Ulubione typy: Normal,Duch oraz Electric
Zawód: Koordynator,Trener
Historia: Kiedy skończyłem 14 lat chciałem zacząć swoją przygodę pokemon.Wybrałem się do prof.Ouka,żeby wziąć swojego wymarzonego pokemon Piplupa.Lecz kiedy przyszedłem okazało się że wszystkie pokemony rozdał już godzinę później,lecz dał mu 6 pokeballi i pokedex.Kiedy wyruszyłem w drogę to nagle zaatakowało mnie stado beedrilli.Strasznie uciekałem lecz nic nie dało.Kiedy Bedrill miał mnie już zaatakować wtedy nagle jakiś pokemon mnie obronił.Był to Riolu.Wtedy użył błyskawicznie swojego ataku "Kuli Energii" i Odesłał Bedrilla w siną dal.A ja zaprzyjaźniłem się z nim i staliśmy się najlepszymi przyjaciółmi.I tak rozpoczełem swoją przygodę jako Koordynator!
Mg: Zwierzak
Przydomek: Brak
Region: Hoen
Zawód:Trener,Koordynator
Kasa:500$
Itemy:Pokedex , 6 pokeball
Pokemony:
Ten pokemon jest zawsze przy mnie,nie siedzi w pokeballu
Riolu
Ataki: Szybki atak, Wykrywanie, Łamacz murów, Łapa mocy
Typ: Walka
Licklicky
Ataki: Lizanie, Ochrona, Stalowy ogon, Lodowy promień, Walec,Fala Szoku,Ścisk
Typ: Normal
Natu
Ataki: Dziobanie,Wykrywanie,Cień Nocy,Promień pomieszania,Psycho Fala,Psycho Promień
Typ: Latający/Psychiczny
Wygląd:
akceptuje
mię:Kira
Nazwisko:Nako
Wygląd: Długie czarne włosy spięte w kitę, czarna koszulka odsłąniajaca brzuch, długie spodnie w odcieniu brązu które podtrzymuje pasek, i oczywiście sandały.
Charakter:Hmm tu trudno określić bo mniewa naprawde zmienny nastrój o tym trzeba się przekanać.
Ulubiony typy: Ogeń, walki, psycho, i kilka innych xD
Pokemon Startowy:Eevee
Historia: Mała dziewczynka siedzialą w ogrodzie bawiąc się z pokemonami swojej rodziny, swojego jeszcze nie miałą bo wszyscy uważali że jest za młoda. Nie przeszkadzało jej to bo lubiła te stworzonka, gdy miala 11 lat jej ojciec jak i matka wyruszyli badać pokemony oczywiście legendarne, musiała zostać z bratem który bardzo dbal o nią, był on jednym z najlepszysz trenerów więc Kira chciałą być taka jak on. Jednak los chciał inaczej bo w wieku 14 lat była świadtkiem śmierci resty rodziny trenerzy z literą R na koszulkach wdarli się do miasta i używając pokemonów prawie zniszczyli wszystko. Chłopak chcąc bronić siostry zostawił ją u swojego mistrza, a był on juz stary i madry wiec zgodził sie zaopiekować dziewczyną. Po wiesci że jednak nikt nie przeżył zamknełą się w sobie i zaczeła rysować i to bardzo ładnie, rysowała pokemony lecz nikomu nie pokazywała rysunków, pod okiem starca zaczełą trenować lecz nie miała włąsnego pokemona. Byłą uparta i nie poddawała się i ma nadzieje że osiągnie cele i bendzie miała upragnionego poka. Po kilku latach mistrz w końcu się zgodził dac jej pokemona, choc był temu przeciwny, ale w końcu się zgodził i tym pokiem był Eevee
Zawód: Być takim trenerem jak brat, i być najlepszym koordynatorem.
MG: Kami.
Ostatnio edytowany przez Kira (2010-05-02 10:57:33)
Zapisana.Twoja przygoda bardzo mnie wciągnęła.
Kasa:1950$
Ekwipunek:4x Pokeball , 1x Pokedex , 1x. Soothe Bell
[i]Te Dwa Pokemony Zawsze Są Przy Mnie.Armaldo Zawsze Chodzi Koło Mnie , A Eevee Siedzi Mi na ramieniu.
Armaldo
Ataki: Metalowy pazur, Krzyżo cios, tunel , łamacz murów , stalowy ogon , trzęsienie ziemi
Eevee
Ataki: Akcja, Szybki atak, Atak piaskiem, gryzienie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mightyena
Ataki: Krąg ciemności , Kula Ciemności , Szczekanie , Akcja , Gryzienie, atak piaskiem, stalowy ogon
Dusclops
Ataki: Cień nocy, Niespodzianka, Promień pomieszania , Kula ciemności
Combusken
Ataki:Dziobanie, Drapanie, Żar, Atak piaskiem , Cięcie
Staraptor
Ataki: Dziobanie, Stalowe skrzydło, powietrzny as, dzielny ptak, Podmuch , Prędkość , nóz lotniczy
Wstążki:
Odznaki:
Imię:Shobu
Nazwisko:Valerier
Wygląd:
Ekwipunek:5 pokeballi, pokedex
Starter:
Totodile
Ulubione typy:Ogień,Woda
Historia:Mój brat był mistrzem pokemon regionu Johto. Zawsze chciałem być taki jak on. Żeby zapoznać się z tymi niesamowitymi stworkami często odwiedzałem pobliskie lasy i bawiłem się z pokemonami. Moim najlepszym przyjacielem był pewien Ledyba. Obiecałem mu, że gdy skończę 11 lat to razem wyruszymy w podróż pokemon. W dniu jedenastych urodzin przyszedłem po Ledyba i zobaczyłem coś okropnego. Wszystkie pokemony zostały porwane przez kłusownika! Załamałem się. Po pewnym czasie jednak wyruszyłem i postanowiłem, że odnajdę Ledyba!
Mg:Kami
Ostatnio edytowany przez Shobu (2010-05-02 14:19:13)
Akcpetuje , lecz wygląd jest zajęty przez użytkownika "Zwierzak" więc wybierz inny wygląd ok?
[i]Te Dwa Pokemony Zawsze Są Przy Mnie.Armaldo Zawsze Chodzi Koło Mnie , A Eevee Siedzi Mi na ramieniu.
Armaldo
Ataki: Metalowy pazur, Krzyżo cios, tunel , łamacz murów , stalowy ogon , trzęsienie ziemi
Eevee
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mightyena
Ataki: Krąg ciemności , Kula Ciemności , Szczekanie , Akcja , Gryzienie, atak piaskiem, stalowy ogon
Dusclops
Combusken
Staraptor
Ataki: Dziobanie, Stalowe skrzydło, powietrzny as, dzielny ptak, Podmuch , Prędkość , nóz lotniczy
Wstążki:
Odznaki:
Zmieniony ^^
Akcpetuje i już robie ci przygode.
Armaldo
Eevee
Mightyena
Dusclops
Combusken
Staraptor
Wstążki:
Odznaki:
Imię:miszczu
Nazwisko:poznasz
Wygląd:
Ekwipunek:5 pokeball , pokedex.
Starter:
spiritbomb
Typ: Duch
Ataki: Poznam w przygodzie
ulubione typy:elektryczne
Zawód:Koordynator,Trener
Historia:dawno temu byłem złodziejem,włamywaczem w skrócie prestępcą.kiedy dostałem nowego pokemona o nazwie spiritbomb moje życie się odmieniło ale błendy z przyszlosci nie ustąpiły i zmieniłem imię oraz nazwisko żeby zacząć wszystko od nowa.
Mg:Kaitetsu
Ostatnio edytowany przez Miszczu (2010-05-03 16:38:56)
Imię:miszczu
Nazwisko:poznasz
Wygląd:
Ekwipunek:5 pokeball , pokedex.
Pokemony:
Spiritomb
Typ: Duch
Ataki: Teleport,Akcja,Hipnoza
ulubione typy:elektryczne
Zawód:Koordynator,Trener
Historia:dawno temu byłem złodziejem,włamywaczem w skrócie prestępcą.kiedy dostałem nowego pokemona o nazwie spiritbomb moje życie się odmieniło ale błendy z przyszlosci nie ustąpiły i zmieniłem imię oraz nazwisko żeby zacząć wszystko od nowa.
Mg:Kaitetsu
Akceptuje
Przydomek: Brak
Region: Hoen
Kasa:500$
Itemy:Pokedex , 6 pokeball
Pokemony:
Ten pokemon jest zawsze przy mnie,nie siedzi w pokeballu
Riolu
Ataki: Szybki atak, Wykrywanie, Łamacz murów, Łapa mocy
Typ: Walka
Licklicky
Ataki: Lizanie, Ochrona, Stalowy ogon, Lodowy promień, Walec,Fala Szoku,Ścisk
Typ: Normal
Natu
Ataki: Dziobanie,Wykrywanie,Cień Nocy,Promień pomieszania,Psycho Fala,Psycho Promień
Typ: Latający/Psychiczny
Wygląd:
Imię:Klinzator
Nazwisko: brak
Wygląd:Normalny codzienny chlopak
Kasa: 1000
Starter: skarmory
Ulubione typy: stal, kamien,psycho
Zawód: Trener
Historia:Kiedy bylem maly patrzylem sobie na walki elity four zachwycaly mnie te walki zechcialem byc trenerem, ale nic mi nie wychodzilo, aż wkońcu spotkalem pokemona magmortara chcialem by do mnie dolaczyl lecz mnie atakowal nastepnie przylecial ptak ktory odgonil wrogiego magmortara ten ptak To Skarmory który chciał do mnie dołączyć i tak o to zaczyna sie moja przygoda.
Mg:Zwierzak