Kraina Pokemonów
Cała czwórka cały czas stała wpatrując się w siebie.Ciszę zakończyła Caily odpowiadając.
-To ja będę walczyć z Altairem,a Kim z Acem.Kto wygra będzie walczył z wygranym walk.
-Starly Wybieram cię.
-Togepi wybieram cię!
-Start - Krzyknął Ace.
Po chwili zaczęła się walka.Starly leciał i próbował dziobać togepiego,ale bez skutku,ponieważ Togepi robił ciągle uniki
-Starly...Użyj naszej świeżo nauczonej techniki...Powietrzny As!! - Wrzasnął Altair
Togepi wziął na siebie atak kosztem wejścia na starliego.
-Dobrze togepi..Nasza strategia jak zwykle działa.
-Że jak - Zdziwił się Altair
-Słodki Pocałunek - Powiedziała do niego Caily
Po czym Togepi pocałował Starliego po czym Starliego sparaliżowało i nie mógł lecieć dalej,przez co walnął w ziemię, a togepi przed Upadkiem zeskoczył z niego
-1....2....3.... Starly znokautowany.Togepi wciąż stoi na nogach.Zwycięzcą tej walki jest Caily - Odpowiada Ace
-Dobra tera ja z Kim - Odpowiada Ace.
-Aipom do roboty !!
-Zorua...Wiesz co robić
Walka...Start - Mówi Caily
Zorua z Aipom zaczynają walkę Aipom używa ataku gwiazd lecz przed wszystkimi atakami Zorua robi unik.Lecz nagle zamienia się w Aipom, i z kontratakuje go z Burzy gwiazd, po czym zamienia się w Abre i teleportuję Aipom nad przepaść, po czym kiedy uderzyła o dno przepaści teleportuje go do nich.Po tych czynach Aipom ledwo dyszy,po czym pada na ziemię
-1...2...3... Aipom upadła, a Zorua wciąż na nogach.Co za wspaniałą walka, i oczywiście wygrał ją słodki Ace!! - Cieszy się Caily
-Przestań o nim tak mówić - Wrzasnął Altair
-A co nie mogę??, a może jesteś zazdrosny?? - powiedziała mu Caily
-Co ja???? w życiu - po czym walnął buraka i się nie odzywał.
-Dobra - Odpowiedziała Kim
-Teraz Walka Caily vs Ace. Przyszykujcie się!!
Walka w części zatytułowanej "Nie ma przebacz,wejście Zoroarka".Kto wygra?? Caily czy Ace.Dowiecie się w następnej części
Imię: Kaitetsu
Nazwisko: Kimura
Przydomek: Brak
Region: Hoen
Zawód:Trener,Koordynator
Kasa:500$
Itemy:Pokedex , 6 pokeball
Pokemony:
Ten pokemon jest zawsze przy mnie,nie siedzi w pokeballu
Riolu
Ataki: Szybki atak, Wykrywanie, Łamacz murów, Łapa mocy
Typ: Walka
Licklicky
Ataki: Lizanie, Ochrona, Stalowy ogon, Lodowy promień, Walec,Fala Szoku,Ścisk
Typ: Normal
Natu
Ataki: Dziobanie,Wykrywanie,Cień Nocy,Promień pomieszania,Psycho Fala,Psycho Promień
Typ: Latający/Psychiczny
Wygląd: